Positionering

Het aantal bedrijven dat zich op ons vakgebied begeeft is groot. De keuze voor een loonservicebureau bij wie u uw loonadministratie zou willen onderbrengen, wordt hierdoor bemoeilijkt. Want waar ervaart u een zodanige afwikkeling en behandeling van uw salarisadministratie, dat u er geen omkijken naar heeft? Want dat is natuurlijk wel waar het om draait. U zoekt een partner, die u op een specifiek en complex onderdeel van uw bedrijfsvoering zodanig helpt dat u uw tijd en aandacht kunt geven aan andere bedrijfsonderdelen en –activiteiten.

Omdat wij van mening zijn dat u zich moet kunnen concentreren op uw ondernemerschap hebben wij ons positioneringsstatement dan ook als volgt beschreven:

“Pay-Check is een toonaangevende salaris administratieve dienstverlener met grote kennis van loonheffingen, waar MKB ondernemers ervaren dat zij zich op andere aspecten van hun bedrijfsvoering kunnen focussen omdat het complexe gebied van hun salarisadministratie geheel onder controle is”.

Vanuit de gedachte dat een goede salarisadministratie niet meer moet zijn dan de hygiëne factor zoals die bedoeld is, vatten wij onze marktbelofte samen in de regel: ´Salarisadministratie zoals het hoort´.