NIRPA lid

Met recht mogen we stellen dat de salaris administratieve materie complex is en veel valkuilen kent. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om onze opdrachtgevers daarvoor te behoeden. Dit stelt eisen aan de kwaliteit en vaardigheden van onze professionals. Om u te garanderen dat u er op kunt vertrouwen dat onze professionals qua kennis- en vaardigheden niveau optimaal uitgerust zijn, zijn wij in 2016 collectief lid geworden van het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting  (NIRPA). ‘Collectief lid’ betekent dat alle Pay-Check medewerkers zijn ingeschreven en dat er dus geen afhankelijkheid is van een bepaalde persoon.

Nirpa_groot_150x94

Bekijk hier de NIRPA informatie

Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van professionals werkzaam in het vakgebied payroll. Registratie vindt plaats in het Register Salarisadministrateur (RSa) en het Register Payroll Professional (RPP). Dit gebeurt op basis van behaalde diploma’s en jaarlijkse Permanente Educatie. Hiermee wordt geborgd dat ook de Pay-Check professionals op de hoogte zijn en blijven van kennis en vaardigheden voor het uitoefenen van hun vak. Pay-Check telt op dit moment zeven vak professionals. Onze directeur en fiscaal jurist Mr. Joris Weijers, is tevens gastdocent bij o.a. Enkwest en Auxilium. 

Logo Enkwest                                                                                                                 auxilium heel klein