Over ons

Welkom bij Pay-Check

Over ons

Pay-Check heeft sinds haar oprichting in 2008 een reputatie opgebouwd als een van de meest deskundige loonservicebureaus van Nederland. Het bouwen aan een goede reputatie is, zoals je weet, iets van de lange termijn. Wij zijn er dan ook trots op en bijzonder verheugd over, dat wij met het merendeel van onze relaties een samenwerking hebben die jaren teruggaat.

Sinds het begin hanteren wij het uitgangspunt dat iedere vraag een antwoord heeft. De meeste vragen kunnen wij dan ook direct beantwoorden zonder dat het geld kost. Deze laagdrempelige houding, gecombineerd met onze kennis en ervaring, heeft ertoe geleid dat onze relaties ons altijd weten te vinden en wij hun zo af en toe voor een flinke uitglijder hebben kunnen behoeden. Mochten we een keer het antwoord niet direct paraat hebben, dan zoeken we het uit en bellen we terug.

Kennis en ervaring

Salarisadministratie gaat in de basis over het correct administreren en tijdig uitbetalen van salarissen. Dat klinkt heel eenvoudig maar is lastiger dan het lijkt. Het vak vraagt een hoge mate van kennis van verschillende disciplines omdat onze werkzaamheden zich afspelen op het snijvlak van de loonbelasting, het pensioenrecht en het arbeidsrecht, wat specialismen op zich zijn. Het voeren van een correcte salarisadministratie vereist daarom nauwkeurigheid, het op de hoogte zijn van relevante wet- en regelgeving inclusief ontwikkelingen op CAO gebied en een flinke dosis integriteit om correct met vertrouwelijke informatie om te gaan.

Om je te garanderen dat je er op kunt vertrouwen dat onze professionals qua kennis- en vaardigheden niveau optimaal uitgerust zijn, hebben wij een intern cursus- en opleidingsprogramma. Alle medewerkers hebben minimaal een afgeronde HBO opleiding en meerdere zelfs een volledige WO-studie. Onze directeur en fiscaal jurist Mr. Joris Weijers is tevens gastdocent bij o.a. Auxilium Adviesgroep, de NBA en de VNSa.

0
Jaar sinds oprichting
0
Accountants- en administratiekantoren
0
Werkgevers
0
Toegewijd team
FAQs

Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Onze medewekers helpen je graag op 030-6346340 of email naar info@pay-check.nl

  Wil je overstappen met je huidige salarisadministratie naar Pay-Check? Dit kan op ieder gewenst moment, zonder dat je salarisadministratie wordt onderbroken.


  Met onze overstapservice kan je gemakkelijk overstappen. Wij zorgen ervoor dat jouw salarisadministraties naadloos aansluiten.

  Kosten van de loonadministratie hangen af van de hoeveelheid loonstroken en extra wensen van de werkgever. Klik hier om een offerte op te vragen.


  De meest voorkomende mutaties kunt je eenvoudig doorgeven via het online mutatieformulier.


  Wilt je bijzonderheden doorgeven of heb je vragen, kun je altijd bellen of emailen met de loonadministratie.


  Zowel werkgever als werknemer krijgen hun eigen inlog voor het online Dashboard dat 24/7 bereikbaar is.


  Hier vindt de werkgever een compleet overzicht van zijn loon-, tijd- en verzuimadministatie.


  De werknemer kan in het Dashboard onder andere zijn loonstrook en vakantiedagen inzien.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  

Al 13 jaar

Vertrouwd door

roi
staff
duidelijkaccountants
auxilium
Logo_HotelNewYork
aspectra
Logo_ss_Rotterdam
Logo_leo_op_het_werk