Diensten


Voor accountants- en administratiekantoren

Jij weet als geen ander dat financiële dienstverlening complex is en uit veel facetten bestaat. Hoogstwaarschijnlijk behoort het voeren van een goede salarisadministratie niet tot je hoofdactiviteiten, want anders had je wel een salarisadministratie kantoor gerund. Jouw relaties verlangen echter wel van je dat hun loonadministratie tot in de puntjes verzorgd wordt. Hier zit voor jouw een risico in, wat je kan vermijden als je de loonadministratie van je relaties bij Pay-Check onderbrengt. Uit jouw naam en volledig white label of als partner onder onze eigen naam verzorgen wij de salarisadministraties en rapporteren wij aan jou en je relaties. Doordat wij de salarisadministraties van jouw relaties online verwerken hebben zowel jij als jouw relaties altijd toegang tot alle informatie. Wij zijn er om onze dienstverlening aan die van jou toe te voegen, niet om op jouw stoel te gaan zitten. Anders waren wij wel een administratie- of accountantskantoor geworden.

Wij begrijpen dat het een ingrijpende beslissing is om je salarisadministraties uit te besteden en ongetwijfeld heb je veel vragen hoe dit proces precies in zijn werk gaat. Hoe verloopt de communicatie, hoe blijf ik als kantoor op de hoogte van alles wat er speelt, hoe gaat de overstap en houden mijn relaties wel dezelfde dienstverlening die ze nu gewend zijn? Gelukkig zijn al meer dan 80 accountants- of administratiekantoren je voorgegaan en weten wij hoe we hier mee om moeten gaan.

Wil je meer weten over onze dienstverlening en de antwoorden op je vragen? Klik hier of neem telefonisch (030 – 634 63 40) contact met ons op.

Voor Midden- en kleinbedrijf ondernemers

Als ondernemer ken je de veelheid van activiteiten waar je dagelijks mee te maken heeft. Allen gericht op het verbeteren van je omzet, winstgevendheid en de continuïteit van je onderneming. Een van deze activiteiten, welke vaak als een ‘noodzakelijk kwaad’ wordt gezien, is alles rondom personeel. Dit ‘noodzakelijk kwaad’ is waar wij goed in zijn. Niet alleen verzorgen wij de loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven ook houden wij rekening met eventuele wijzigingen in cao’s, belasting- en arbeidsrecht. We zorgen er voor dat je tijdig op de hoogte wordt gebracht van belangrijke zaken als het aflopen van contracten en het verplicht doen van een aanbod aan oproepkrachten. Desgewenst stellen wij een arbeidsovereenkomst voor je op en zorgen er voor dat je personeelsdossiers op orde zijn. Voor jouw een duidelijke zorg minder als Pay-Check je personeels- en salarisadministratie beheert zoals het hoort.

Wil je meer weten over onze dienstverlening en de antwoorden op je vragen? Klik hier of neem telefonisch (030 – 634 63 40) contact met ons op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  

Al 13 jaar

Vertrouwd door

roi
staff
duidelijkaccountants
auxilium
Logo_HotelNewYork
aspectra
Logo_ss_Rotterdam
Logo_leo_op_het_werk